Aanbod

AANBOD

 

Hieronder vind u wat ik u als dansdocent zoal te bieden heb. Staat waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bewegend Leren

 

Taal en rekendans

Dit zijn danslessen, speciaal voor peuters en kleuters, gericht op de ontwikkeling van de begripsvorming door middel van dans. Er wordt in de danslessen gewerkt vanuit de SLO taal en rekendoelen, binnen dezelfde thema's als in de klas. Kinderen hebben van nature een beweegdrang. Door taal en rekenen te combineren met dans, kunnen kinderen bewegend leren!

 

In de lessen wordt o.a. gewerkt aan:

- grove en fijne motoriek

- creativiteit

- muzikaliteit

- ritmegevoel

- luisterhouding

- actieve en passieve woordenschat

- wiskundige begrippen

- samenwerking

 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met mij.

 

Na- en binnenschoolse danslessen

 

Ik geef allerlei danslessen op projectbasis in het basis en voortgezet onderwijs en op kinderdagverblijven en voorscholen. Dit in de stijlen ADV (Algemeen Dansante Vorming), klassiek ballet, jazz, modern, streetdance. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met mij op.

 

 

 

 

Danslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen

 

Ook op balletscholen, centra voor de kunsten etc. geef ik danslessen voor alle leeftijden. Dit in de stijlen ADV, klassiek ballet, jazz, modern, streetdance. Op woendag geef ik les bij Scholen in de Kunst in Amersfoort en op vrijdag bij Creative Haus in Amsterdam. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor het verzorgen van (dans) kinderfeestjes en

losse workshops bij u op locatie. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met mij op.

 

Copyright @ All Rights Reserved